by Esther Sullastres: “Estem preparades per qualsevol partit”

Esther Sullastres: “Estem preparades per qualsevol partit”

Reportatges — Per el 09/02/2012 11:16

Esther Sullastres. Foto: UE L'Estartit.

Deu anys després d’haver arribat a la UE L’Estartit Esther Sullastres (20/3/1993) té un currículum envejable. Actualment és la portera titular de l’equip que disputa la Superlliga femenina de futbol, a més de ser una de les peces de la selecció espanyola sub19. Va afegir-se al primer equip com a tercera portera amb només 14 anys, i en competicions internacionals va debutar en un matx contra Suïssa corresponent a la segona fase del Campionat d’Europa sub17. També ha defensat els colors de Catalunya en diverses categories. El passat setembre va disputar a Bòsnia i Herzegovina la primera fase de la classificació per l’Europeu 2012, que es jugarà a Turquia. A l’abril jugarà la segona fase a Rússia. Després de la victòria del passat cap de setmana a Santander contra el Reocín la jove jugadora explica les seves sensacions.

Com d’important va ser la victòria a Santander?

Cada victòria és important, però qualsevol que t’allunya de l’equip rival ho és més. Aquests tres punts ens han ajudat a agafar aire i treuren’s pressió de cara als partits que vénen. No és fàcil jugar sabent que s’ha de guanyar sí o sí, són punts essencials que han de contrarrestar tots aquells que s’han anat perdent immerescudament per petits detalls.

Com veus l’equip per afrontar la fase decisiva de la temporada?

L’equip està preparat per afrontar qualsevol partit. Hem fet un canvi important des del començament de l’any que és molt favorable.

Quin és el secret perquè un club amb pocs recursos econòmics com l’Estartit estigui aguantant a l’elit?

No hi ha més secrets que la paciència i la dedicació. No tenim tants recursos com altres equips que gaudeixen d’un important suport econòmic com a base, i això fa que siguem humils i conformar-nos i treballar amb el que tenim. S’ha de ser mentalment fort i mantenir-ho durant tota la temporada, i no és fàcil.

A títol personal quin és el teu objectiu aquesta temporada?

Com a objectiu personal és fer un bon paper a nivell individual cada partit, començant de zero i intentant solucionar els errors de la temporada passada, i assolir el nivell màxim que és continuar amb la selecció.

I com veus el futur? On et veus d’aquí uns anys?

Sempre li dono preferència als estudis i seran aquests que em guiaran allà on anar i prendre les decisions que més em convinguin. De moment m’he de concentrar en acabar els estudis post-obligatoris i a partir d’aquí ja decidiré què fer.

Martí Artigas / UE L’Estartit

També et pot interessar...

Tags:

0 Comentaris

Sigues el primer en comentar.

Comenta

Has d´estar registrat per comentar.